Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otkrivena plava ploča u čast kreatora „Mućki“

    Ceremoniji otkrivanja plave ploče u čast tvorca „Mućki“ Džona Salivana, koji je preminuo prošle godine, prisustvovali su i njegovi omiljeni glumci koji su obeležili popularnu seriju – Ser Dejvid Džejson i Nikolas Lindhurst.

    „Del i Rodni“ otkrili su plavu ploču u čast pisca komedija Džonu Salivanu, autoru zaslužnom za stvaranje brojnih uspešnih britanskih serija. Salivan je bio najpoznatiji po „Mućkama“, ali veliki uspeh ostvarile su i serije „The Green Green Grass“, „Citizen Smith“, „Just Good Friends“ i „Dear John“. Napisao je i prikvel „Mućkama“ – „Rock and Chips“. BBC je „Mućke“ 2004. godine proglasio za najbolju britansku komičnu seriju svih vremena.

    Otkrivanju plave ploče, pored članova porodice Salivan i pbrojnih fanova njegovih serija, kao i čuvenih Del Boja i Rodnija, prisustvovali su i Džon Čalis i Sju Holdernes, koji su tumačili uloge Bojsija i Marlin. Ceremonija je bila održana ispred Tedington studija, gde su i snimane „Mućke“.

    Fanovi su posle dugo vremena mogli na istom mestu da vide Ser Dejvida Džejsona i Nikolasa Lindhursta, koji su se složili da je Džon Salivan bio genijalac i da je im je bila privilegija što su radili sa njim. Zvezde serije „Mućke“ istakle su da njegovo stvaralaštvo treba da bude zapamćeno.

    Foto: www.ofah.net

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE