Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren centar za homeopatsko lečenje u MK Mountain Resort-u na Kopaoniku

    Uz podršku Udruženja za klasičnu homeopatiju „Boenninghausen“, u okviru MK Mountain Resort na Kopaoniku od 16. jula počinje sa radom Centar za homeopatsko lečenje.

    Po oceni Udruženja za klasičnu homeopatiju „Boenninghausen“, Kopaonik je odabran kao planina sa više od 200 sunčanih dana godišnje, povoljnom klimom i bogatstvom biljnog sveta, a sve to doprinosi razvoju homeopatskih programa lečenja i daje značajne rezultate.

    Za korisnike homeopatskih tretmana na planinini sunca, u ponudi je pet osnovnih paketa lečenja i rehabilitacije. Među njima su homeopatski tretman za lečenje alergije, za antistres, za regulaciju rada štitaste žlezde, tretman za regulaciju dijabetesa kao i homeopatski tretman za regulaciju telesne težine. Stručni tim na čelu sa Goranom Lukačevićem, diplomiranim homeopatom, svakodnevno prati proces izlečenja i prilagođava tretmane za svakog pacijenta individualno.

    Gosti će imati i mogućnost korišćenja dodatanih Spa & Wellness sadržaja koji će upotpuniti njihov boravak i uživanje na planini.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE