Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preko Pančevca normalno od sutra

    Ceo Pančevački most trebalo bi da bude otvoren za saobraćaj najkasnije do sutra ujutru, najavio v.d. generalnog direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.
     
    „Privode se kraju radovi koji utiču na saobraćaj, a najverovatnije će u smeru prema Beogradu biti postavljena dva ležeća policajca, a dok radovi potpuno ne budu završeni ostaće ograničenje brzine do 40 kilometara na čas“, rekao je Drobnjak.
     
    On je kazao da će na tom delu mosta biti stalno prisutna i saobraćajna policija kako vozači ne bi jurcali.
     
    Drobnjak je objasnio da će ležište na poslednjem stubu u pravcu od Pančeva ka Beogradu neposredno pred isključenje u Ulicu despota Stefana biti zamenjeno narednih dana, ali da to neće uticati na saobraćaj.
     
    Očekuje se da će sa otvaranjem celog mosta biti ukinuta i zabrana za teretnjake, koji sada u pravcu Beograda mogu da prelaze most samo od 23 do pet časova ujutru.
     
    „Poterali smo Mostogradnju da što pre završi posao“, istakao je Drobnjak i dodao da su srušeni nelegalni objekti ispod mosta koji su onemogućavali radove.
     
    Konstrukcija Pančevačkog mosta je spala sa ležišta stuba, zbog čega je došlo do „denivelacije kolovoza za pet centimetara“. Zbog hitnih radova na tom mostu, saobraćaj je nekoliko dana bio u kolapsu, jer je to jedina veza s Pančevom iz Beograda, odnosno Pančevac je jedini most preko Dunava u Beogradu.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE