Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Italijani zainteresovani za srpsko tržište nekretnina

    Na sajmu nekretnina i investicija EIRE u Milanu, koji se održava od 5. do 7. juna, veliki broj italijanskih investitora je zainteresovan za ulaganje u Srbiju.

    Predstavnik BELRE međunarodnog Sajma nekretnina i investicija, koji će biti održan 29. i 30. oktobra u Beogradu Dušica Gaković je izjavila je da su učesnici sajma u Milanu izrazili zainteresovanost za srpsko tržište.

    “BELRE“ kao događaj ima mogućnosti da ove godine privuče veći broj italijanskih kompanija jer svi učesnici sajma sa kojima smo razgovarali imaju u planu da u narednom periodu posete Srbiju i istraže mogućnosti za investiranje, navela je ona.

    Gakovićeva je ukazala na to da konstantan rad Agencija za strane investicije i promociju izvoza (SIEPA) na promociji Srbije, status kandidata za ulazak u EU, aktuelne investicije velikih italijanskih firmi, Fiata i Benetona, uticale su da veći broj italijanskih kompanija razmatra ulazak na srpsko tržište.

    Prema njenim rečima, predstavnici SIEPA su istakli da je, iako je sajam manji u odnosu na prošlogodišnji, interesovanje italijanskih kompanija za ulaganje u Srbiju u porastu, kao i da se najviše interesuju za ulaganje u tržne centre.

    Međunarodni sajam nekretnina i investicija (BELRE) će u oktobru na Beogradskom sajmu okupiti domaće i strane investitore, graditelje, projektante i konsultante.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE