Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    StandUpFest od 14. juna na Belefu

    Na StandUpFestu na Belefu, od 14 do 17. juna, svako veče od 21h i uz besplatan ulaz, učestovaće popularni komičari iz organizacije Standup.rs i iz eks yu regiona, kao i komičari iz Velike Britanije, raspoređeni po programskim danima.
     
    Do sada najznačajniji projekat organizacije Standup.rs je realizacija prvog festivala stand up komedije u Srbiji – StandUpFest 2011 – oktobra prošle godine, kada su se na sceni Doma omladine Beograda smenjivali najbolji komičari iz regiona i Srbije. Ovaj događaj je obeležila izuzetna posećenost i medijska propraćenost, što je dobra preporuka za povezivanje ovog festivala sa Belefom u letnjoj sezoni – kada posetioci mogu i na otvorenom da uživaju u kvalitetnom humoru.
     
    Na ovogodišnjem Belefu2012, Beogradskom letnjem festivalu, preko 500 umetnika predstaviće svoje stvaralaštvo na više od 30 koncerata, kroz tri filmska festivala, osam tematskih izložbi i preko velikog broja drugih različitih sadržaja u 83 festivalska dana. Svi programi su za posetioce besplatni, a održavaće se u klubu i letnjoj bašti Geca Disko Šteker (Dobračina 30) od 21h.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE