Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpske firme pozvane na Sajam drveta u Klagenfurtu

    Zamenik upravnika sajmova u Koruškoj Bernhard Erler pozvao je danas kompanije iz Srbije da se prijave za Međunarodni sajam drveta u Klagenfurtu, koji će biti održan od 30. avgusta do 2. septembra, uz očekivano učešće oko 450 vrhunskih preduzeća iz 16 zemalja i oko 22.000 posetilaca.


    Erler je istakao da na ovom sajmu svake godine izlaže oko 50% izlagača iz inostranstva, a oko 30% posetilaca su stranci.

    Prema njegovim rečima, ovo je najvažnija sajamska manifestacija tog sajamskog prostora, a Sajam u Klagenfurtu je jedan od tri najvažnija u Austriji.

    Najavljujući da će, paralalno sa Sajmom drveta, biti održan i stručni sajam pod nazivom „Drvna gradnja“, Erler je naveo da će najinteresantniji delovi programa biti simpozijumi „Klagenfurtski impusi iz oblasti šumarske i drvne industrije“,“Savezni kongres o drvenoj gradnji Austrija“, kao i forum na temu drvene gradnje i „Međunarodni dan drveta“.

    Na ovom sajmu biće dodeljena i nagrada za inovacije, a pravo da učestvuju imaju sva mala preduzeća iz oblasti šumarstva i drvne industrije, koja imaju maksimalno 50 zaposlenih, koja će predstavljati svoje inovacije na sajmu. Uslov za ulazak u konkurenciju za nagradu je da proizvodi i usluge moraju već biti prisutni na tržištu ili da budu spremni za tržišni plasman.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE