Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ZIG nudi sedam placeva u Novom Sadu

    Zavod za izgradnju Novog Sada objavio je javni poziv za otuđenje građevinskog zemljišta, a reč je o sedam lokacija. Od toga su četiri placa namenjena za privredu i poslovne objekte dok su preostala tri za izgradnju porodičnih kuća.

    Na Bulevaru vojvode Stepe predviđen je poslovni objekat iz oblasti tercijalnog sektora, spratnosti do P+2. Površina placa je 11.142 metara kvadratna, a početna cena je 187,4 miliona dinara. Tri placa se prodaju u Privrednikovoj ulici i svi su predviđeni za objekte iz oblasti tercijalnog i sekundarnog sektora. Troškove promene namene poljoprivrednog zemljišta u građevinsko snosi budući investitor, koji je i u obavezi da ukloni šut i smeće sa parcele i naspe i poravna teren.

    Za zemljište od 6.623 kvadratna metra gde je dozvoljena spratnost P ili P+1 do P+2, početna cena je 29,7 miliona dinara. Nešto manji plac od 6.125 metara kvadratna prodaje se za 27,4 miliona dinara, a dozvoljena spratnost je kao kod prethodnog. Treći plac u Privrednikovoj ulici nudi se za 27,5 miliona dinara, uz već pomenutu dozvoljenu spratnost, a površina mu je 6.128 kvadratnih metara.

    Plac za porodičnu kuću prodaje se u Ulici Đorđa Dere s početnom cenom od 2,1 miliona dinara. Veličina je 352 kvadratna metra, a dozvoljena spratnost je P+Pk do P+1. U ponudi je i lokacija na Adicama, u Ulici Kneza Vlastimira, površine 553 metra kvadratna. Dozvoljena spratnost je do P+1+Pk, a početna cena je nešto više od dva miliona dinara. Za izgradnju porodične kuće, nudi se i plac od 402 metra kvadratna, u Ulici dr Milana Nikolića, u Futogu. Početna cena je 845.800 dinara dok je dozvoljena spratnost kao i kod prethodne dve ponude.

    Građevinske parcele se nalaze u blokovima koji su komunalno opremljeni. Javno nadmetanje biće održano 19. juna u Zavodu za izgradnju grada.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE