"Bakina tajna" brend sa najboljom ambalažom u regionu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Bakina tajna” brend sa najboljom ambalažom u regionu

  Sredinom maja u Zagrebu je održana dodela nagrada REGPAK koja predstavlja ugledno takmičenje koje se odvija svake godine u Hrvatskoj, sa nagradom za najbolju ambalažu na tržištu regije.
   
  Na ovom takmičenju dvostruku pobedu odneo je Foodland-ov brend Bakina Tajna koji je bio najbolji u kategorijama „Najbolja ambalaža proizvoda na tržištu regiona“ i „Najbolja ambalaža serije proizvoda na tržištu regiona“. Ambalaža nagrađena REGPAK-om može se nominovati za WorldStar nagradu i na taj način na tom prestižnom svetskom takmičenju predstaviti i afirmisati svoje kvalitete.
   
  „Nagrade kao što je REGPAK nagrada za najbolji dizajn ambalaže  u celom regionu, su veoma značajne za nas jer predstavljaju potvrdu i nagradu za naše zalaganje u tome da budemo preteče savremenog doba u zdravoj ishrani i prvoklasnoj ambalaži,“ kaže za Bizlife portal Jovana Petković, menadžer razvoja i marketinga u kompaniji Foodland.
   
  Ova kompanija veoma je zastupljena u regionu, a njeni proizvodi mogu se naći u prodavnicama širom Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
   
  „Prisutni smo na tržištu regiona sa svim kategorijama naših proizvoda Bakina Tajna (proizvodi od paprike, slatki program, sokovi i namazi) i ostvarujemo znatno tržišno učešće čiji prihod predstavlja bitan deo u ukupnom prihodu kompanije,“ kaže Jovana Petković i dodaje da ovakva nagrada za Foodland predstavlja podsticaj da radi još više i da uspostavi još bolje odnose sa našim komšijama u regionu.
   
  M.M.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE