Muškarci koji izlaze u toku radne nedelje zarađuju više od kolega

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Muškarci koji izlaze u toku radne nedelje zarađuju više od kolega

  Prema anketi sprovedenoj u januaru ove godine, 82% muškaraca koji izlaze sa svojim prijateljima više nego jednom tokom radne nedelje zarađuje više novca od svojih kolega, a i privatno su srećniji.
   


   
  Viđanje sa prijateljima u toku nedelje ima pozitivan učinak na živote ljudi – osećaju kao da su postigli više, pokazalo je istraživanje.
   
  Globalna studija o društvenim navikama muškaraca, koju je sproveo Nivea for men, otkrila je stavove preko 15.500 ispitanih muškaraca iz 17 zemalja. Studija je pokazala da se, u skladu sa opštim mišljenjem da je uobičajeno vreme za izlaske vikend, 35% muškaraca odlučilo da ne izlazi u toku radne nedelje. Na ovaj način postaju opsednuti radoholici, koji su uvek kod kuće – navodeći pritisak na poslu kao razlog zašto preskaču provod u toku nedelje.
   
  Zvonimir Stefanović, Nivea for men brend menadžer komentariše: “Naše istraživanje pokazuje da prijatelji mogu biti ključ uspeha – kako u poslu, tako i u životu. 100% ispitanih izjavilo je da viđanje sa prijateljima tokom radne nedelje ima pozitivan učinak na njihove živote, čini ih srećnijim i da osećaju da su postigli više. Pozivamo muškarce da nađu vremena za svoje prijatelje i za druženje tokom nedelje. ”
   
  Ostali zanimljivi podaci iz ankete:

  NAJDRUŠTVENIJI – Brazilci (10.44 bliskih prijatelja)
  NAJMANJE DRUŠTVENI – Finci (5,94 bliskih prijatelja)
  NAJČEŠĆA AKTIVNOST – Odlazak u restoran (63 odsto)
  NAJČEŠĆA TEMA RAZGOVORA – Posao (74 odsto), slede novac, žene, sport….
  NAJČEŠĆI KRAJ IZLASKA – između 22 i 23 časa (40 odsto)
   
  Nivea vodi u Berlin!
   


   
  Zasluženo parče slobode tokom radne nedelje je nešto čega se mnogi odriču. Za sve one koji često maštaju da sednu u avion i odlete u nezaboravan provod Nivea for men organizuje konkurs koji će pobednika i njegova dva prijatelja odvesti u provod za pamćenje u evropsku prestonicu zabave – Berlin! Naravno, podrazumeva se da je provod zakazan za radni dan. Sve što treba uraditi je postaviti fotografiju iz provoda na sajt www.energicno.rs i pozvati prijatelje da glasaju, a osoba čija fotografija osvoji najviše glasova osvaja nagradno putovanje. Sve dodatne informacije o konkursu mogu se pronaći na sajtu.
   
  M.M.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE