Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tondach na savetovanju „Savremena građevinska praksa 2012“

    Na nedavno završenoj konferenciji koja je u organizaciji Departmana za građevinarstvo i geodeziju FTN Novi Sad i Društva građevinskih inženjera Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Inženjerske komore Srbije, Sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i Sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj Autonomne Pokrajine Vojvodine održanoj na Fruškoj Gori, predstavnici Tondach, Darko Mijatović dipl.ing.građ. i jožef Balint dipl.ing.tehn, održali su prezentacije vezane za novitete u proizvodnom programu Tondach, sa posebnim akcentom na nove boje engoba koje su predstavljene na nedavno završenom beogradskom sajmu građevinarstva.
     

    Posebnu pažnju učesnika savetovanja izazvalo je izlaganje na temu posledica vremenskih nepogoda sa početka ove godine na krovovima objekata, mogućnosti prevazilaženja nedostataka tehničke regulative u ovoj oblasti i nužnosti donošenja propisa koji će precizirati mere odražavanja objekata u eksploataciji.
     
    Zaključak je da se ovom planu ne radi gotovo ništa, a da postojeći građevinski fond nije u stanju koje će garantovati bezbednost za ljude i vrednosti koje se u njemu nalaze.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE