Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Krediti za finansiranje zdravstvenih usluga

    „Banca Intesa“ je, u želji da ponudi finansijsku podršku građanima koji planiraju proširenje porodice, ali i redovnim korisnicima zdravstvenih usluga, razvila paletu potrošačkih i gotovinskih kreditnih modela pod nazivom „Intesa Vita“, saopštila je danas ta banka.

    Bilo da su klijenti „Bance Intese“ ili ne, svim zainteresovanim građanima, pod jednakim uslovima na raspolaganju su krediti za vantelesnu oplodnju, finansiranje čuvanja i skladištenja matičnih ćelija, plaćanje DNK analize i plaćanje stomatoloških usluga. Svi navedeni zajmovi dostupni su u vidu potrošačkih kredita, dok za vantelesnu oplodnju i skladištenje i čuvanje matičnih ćelija „Banca Intesa“ nudi i gotovinske pozajmice pogodne za plaćanje dodatnih troškova koji prate te procese.

    Takođe, u „Banca Intesi“ građanima su na raspolaganju i potrošački krediti za kupovinu opreme za bebe pod istim uslovima koji važe za potrošačke zajmove iz „Intesa Vita“ programa. Krediti iz „Intesa Vita“ programa i krediti za kupovinu opreme za bebe građanima su dostupni u vidu potrošačkih zajmova u dinarima i indeksiranih u evrima.

    „Banca Intesa“ plasira potrošačke zajmove u dinarima bez učešća u iznosu do 800.000 dinara, sa rokom otplate do 60 meseci i uz fiksnu kamatnu stopu u prva 24 meseca u visini od 15,97 odsto godišnje, odnosno šestomesečni belibor plus pet odsto nakon ovog perioda.

    Isti kreditni modeli građanima se nude i indeksirani u evrima uz minimalno učešće od 30 odsto, u maksimalnom iznosu od 8.000 evra i sa rokom otplate do 84 meseca. Kamatna stopa na godišnjem nivou za pomenuti model zajma je fiksna u prve dve godine otplate i iznosi 9,20 odsto, dok po isteku ovog perioda iznosi šestomesečni euribor plus 8,20 odsto.

    Za finansiranje vantelesne oplodnje i čuvanja i skladištenja matičnih ćelija, kao i plaćanje lekova koji prate te procese, „Banka Inteza“ je razvila i gotovinske pozajmice u dinarima i indeksirane u evrima. Gotovinski kredit u dinarima građanima se nudi u maksimalnom iznosu od 500.000 dinara, sa rokom otplate do 60 meseci i uz kamatnu stopu koja je fiksna u prve dve godine i iznosi 15,97 odsto na godišnjem nivou, odnosno šestomesečni belibor plus pet odsto po završetku ovog perioda.

    S druge strane, gotovinski kredit indeksiran u evrima klijentima se nudi u maksimalnom iznosu od 7.000 evra, uključujući sredstva depozita, a sa rokom otplate do 60 meseci i uz fiksnu kamatnu stopu od 11 odsto na godišnjem nivou. Depozit u visini od 30 posto za ovaj kreditni model obezbeđuje se iz sredstava kredita i na isti se ne obračunava kamata.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE