Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Volkswagen: Economy delovi za vozila starija od pet godina

    Automobilska kompanija „Volkswagen AG“ napravila je novu liniju rezervnih delova pod nazivom „economy delovi“, koji su namenjeni za vozilia starija od pet godina, objavilo je preduzeće „Porsche SCG“.

    Ti delovi su 50 odsto jeftiniji od postojećih, a prodavaće se uglavnom u paketima sa uslugom ugradnje, koja je takođe prilagođena starosti vozila, a može biti i besplatna ako su u pitanju akumulatori ili metlice brisača.

    Trenutno se u asortimanu economy delova, sa dvogodišnjom garancijom, nalaze izduvni lonci, akumulatori, kočne obloge, kočni diskovi, alternatori, svećice, metlice brisača, amortizeri, pogonska vratila kao i setovi za popravku zglobnih elemenata, a lista će se stalno proširivati.

    Novi delovi poseduju sopstvenu tehničku specifikaciju i prolaze nezavisan proces razvoja i testiranja. Povoljnost u pogledu troškova proizilazi i iz činjenice da se korišćeni materijali prilagođavaju veku trajanja starijih vozila. Tako se kod sistema izduvnih gasova koristi aluminizirani, umesto nerđajućeg čelika.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE