Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Obama zvezda muzičkog festivala?

    Američki predsednik Barak Obama mogao bi biti jedna od glavnih zvezda koje će početkom septembra nastupiti na muzičkom festivalu “Budweiser Made In America” u Filadelfiji.


    Organizator festivala, reper Džej Zi, koji će i sam nastupiti na sceni, kazao je da će pozvati aktuelnog američkog predsednika da učestvuje na festivalu.

    “Zasigurno ću ga pozvati i pokušati da ga nagovorim da nastupi, da izvede neke pesme Ala Grina”, kazao je Džej Zi časopisu “Rolling Stone”, dodajući da ipak sumnja da će Obama prihvatiti poziv.

    “Pretpostavljam da će i tada biti veoma zauzet pomaganju sveta pa neće imati vremena, ali ću ga svakako pitati”, izjavio je reper.

    Džej Zi je za 1. i 2. septembar najavio festival “Budweiser Made In America”, objašnjavajući kako je već mnogo učinio za Njujork pa sada želi da “probudi i Filadelfiju”.

    On je za sada jedini muzičar za kojeg se zna da će učestvovati na festivalu. Ranije je najavljeno da će ta muzička smotra spojiti rok, hip hop, latino i dens muziku, a Džej Zi je više puta izjavljivao da će pokušati da nagovori i svoju suprugu, pevačicu Bijonse, da nastupa na festivalu.

    Predsednik Obama često se na javnim skupovima lati mikrofona, pokazujući da voli da zapeva, a jednom prilikom prisutne je obradovao baš pesmom Ala Grina.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE