Sportsko-rekreativni centar "Zmijanac " u Boljevcu do kraja 2012. godine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sportsko-rekreativni centar “Zmijanac ” u Boljevcu do kraja 2012. godine

  Opština Boljevac planira izgradnju sportsko-rekreativnog centra “Zmijanac” na istoimenoj reci koji će višestrukim sadržajima unaprediti život građana u tom mestu.
   
  Kada bude kompletno završen, centar će se sastoji iz više delova: gradskog kupališta, platoa i sportskih igrališta.
   
  – Kupalište je već završeno tokom prošle godine, u toku su radovi na platou oko kupališta u okviru koga je predviđena i izgradnja parka, a opština je raspisala tender za izvođače radova kako bi se pristupilo iizgradnji sportskih terena za rukomet i odbojku. Uz izgradnju ovih terena biće urađene i instalacija atmosferske kanalizacije i spoljne instalacije vodovoda – kaže Žaklina Dobrić, stručni saradnik u Odeljenju za urbanizam opštine Boljevac.
   
  Park je, prema njenim rečima, namenjen svim žiteljima opštine, kao mesto na kojem mogu da se opuste i uživaju u šetalištu, parku i sportskim aktivnostima.
   
  Izgradnju terena finansiraće opština preko sredstava koje je obezbedilo Ministarstvo turizma, dok je gradsko kupalište izgrađeno zahvaljujući sredstvima NIP-a.
   
  Previđeno je da planirani radovi budu završeni do kraja godine, a Dobrić kaže da se nadaju da će se tokom 2013. pristupiti i uređenju parka sa mini golf terenom i parking mestima za građane. Takođe, u budućnosti je u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa planirana i izgradnja fitnes centra i restorana.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE