Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sportsko-rekreativni centar „Zmijanac “ u Boljevcu do kraja 2012. godine

    Opština Boljevac planira izgradnju sportsko-rekreativnog centra „Zmijanac“ na istoimenoj reci koji će višestrukim sadržajima unaprediti život građana u tom mestu.
     
    Kada bude kompletno završen, centar će se sastoji iz više delova: gradskog kupališta, platoa i sportskih igrališta.
     
    – Kupalište je već završeno tokom prošle godine, u toku su radovi na platou oko kupališta u okviru koga je predviđena i izgradnja parka, a opština je raspisala tender za izvođače radova kako bi se pristupilo iizgradnji sportskih terena za rukomet i odbojku. Uz izgradnju ovih terena biće urađene i instalacija atmosferske kanalizacije i spoljne instalacije vodovoda – kaže Žaklina Dobrić, stručni saradnik u Odeljenju za urbanizam opštine Boljevac.
     
    Park je, prema njenim rečima, namenjen svim žiteljima opštine, kao mesto na kojem mogu da se opuste i uživaju u šetalištu, parku i sportskim aktivnostima.
     
    Izgradnju terena finansiraće opština preko sredstava koje je obezbedilo Ministarstvo turizma, dok je gradsko kupalište izgrađeno zahvaljujući sredstvima NIP-a.
     
    Previđeno je da planirani radovi budu završeni do kraja godine, a Dobrić kaže da se nadaju da će se tokom 2013. pristupiti i uređenju parka sa mini golf terenom i parking mestima za građane. Takođe, u budućnosti je u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa planirana i izgradnja fitnes centra i restorana.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE