Otvoren sportski kompleks na Dunavskom keju u Novom Sadu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvoren sportski kompleks na Dunavskom keju u Novom Sadu

  U Novom Sadu je otvoren sportski kompleks na Dunavskom keju, u sklopu kojeg su izgrađeni teniski tereni i fitnes centar prilagođen starim i mladim građanima i osobama sa invaliditetom.


  Grad je dobio odobrenje od čuvene Novosađanke, teniserke Monike Seleš, da jedan teren nazove njenim imenom. Javno preduzeće Zavod za izgradnju grada je na ovaj način zaokružilo čitav proces rekonstrukcije, nadogradnje i uređenja Dunavskog keja, jednog od najlepših šetališta duž celog toka Dunava.

  Napravljeno je sankalište, teren za mali fudbal, za mini-golf, jedan košarkaški teren na Beogradskom keju, a u toku je izgradnja i drugog na Sunčanom keju, dok su sređeni svi tereni na Đačkom igralištu. Teretana na otvorenom uveliko se koristi, a izgrađen je i teren za boćanje. Završetkom ovog velikog posla, Novosađani su dobili oko pet kilometara uređenog šetališta uz Dunav. Izgrađene su nove pešačke staze široke pet metara, kao i biciklistička i trim staza, široke dva metra, a postavljeno je i novo javno osvetljenje, kao i novi urbani mobilijar.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE