Projektu "Most na Adi" nagrada za arhitektonski događaj 2011.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Projektu “Most na Adi” nagrada za arhitektonski događaj 2011.

  Arhitektama iz Slovenije Peteru Gabrijelčiču i Viktoru Markelju uručena je u sredu uveče glavna nagrada Društva arhitekata Beograda za arhitektonski događaj 2011. godine, za projekat Mosta na Adi.
   
  Na otvaranju izložbe “Arhitektonski i urbanistički konkursi”, priznanje je dodeljeno i arhitekti Spasoju Kruniću za izložbu “Uvećanje – crteži” kojom je predstavio lične skice, nacrte i ideje prikupljene tokom niza godina.
   
  Priznanje za arhitektonski događaj godine Društvo arhitekata Beograda dodelilo je i Lagrota.int timu, Saši Đumiću, Draganu Tesliću i Mladenu Hrvatnoviću za idejno rešenje na gradilištu hotela Metropol koji je tokom obnove bio obmotan belim impregniranim platnom.
   
  Za arhitektonski događaj godine priznanje su dobili i Evropski centar za vizantijske i postvizantijske spomenike iz Soluna, Grad Beograd, Javno preduzeće Beogradska tvrđava i arhitekte Dejan Miljković, Jovan Mitrović i Branko Pavić, za projekat obnove Kule Nebojša.
   
  Predsednik Društva arhitekata Srbije Ivan Rašković rekao je na dodeli nagrada u galeriji “O3on” da se ta nagrada ne dodeljuje za arhitektonsko delo, već za uticaj koji neko zdanje ostavlja na okruženje, kao i na celokupnu stručnu javnost.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE