Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Grupe iz regiona na rok festivalu u Slavonskom Brodu

    U Slavonskom Brodu će početkom juna biti održan „Mars Moon fest“, rok festival na kome će ove godine nastupiti sastavi s područja Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.
     
    Kako je najavio portparol festivala Tomislav Gol, od 1.do 3. juna na plaži Poloj nastupiće 25 sastava, od kojih 12 demo bendova. Na festivalu će od etabliranih sastava svirati Let3, Električni orgazam, Partibrejkers, Urban&4, Pips, Chips&Videoclips, Svadbas, Vatra, Emir & Frozen Camels, Zoran Mišić i band, Quasarr, Malehookers, No Rules, Adastra, Radio Luksemburg, Noxin, Bad Seasons, Pištolj na gumene metke, Manntra i Dandelion Children.
     
    „Za one koji vole kvalitetnu svirku i dobar provod, ovo je neizbežno događanje, jer je zagarantovana odlična zabava i koncerti koji će nadmašiti očekivanja i o kojima će se dugo pričati“, rekao je Gol koji je najavio i gomilu dodatnih zabavnih sadržaja.
     
    Plaža Poloj nalazi se tri kilometra istočno od centralnog trga u Slavonskom Brodu, a organizatori po prvim najavama očekuju dolazak oko 30.000 posetilaca. Po izboru Hrvatske turističke zajednice osvojila nagradu za najlepšu rečnu plažu u Hrvatskoj.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE