Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    DHL Express kreirao posebnu uslugu za studente

    DHL Express u želji da pomogne studentima koji žele da nastave školovanje u inostranstvu kreirao je posebnu uslugu za ovu populaciju.
     
    Obiman posao pripreme neophodne dokumentacije (formulari za prijavu, biografije, pisma sa preporukama, sertifikati o dotadašnjem školovanju…) zahteva puno vremena i truda, da bi se potom slanje aplikacije željenim fakultetima prepustilo slučaju. Stoga je DHL Express je prepoznao ovu potrebu i kreirao uslugu namenjenu studentskoj populaciji, a koja obuhvata slanje dokumentacije težine do 250 grama, na bilo koje odredište u svetu, po fiksnoj ceni od 1.300 dinara.

    U cenu usluge je uračunat dodatak za međunarodni transport, a studentima je omogućeno da status svoje pošiljke prate preko računara ili mobilnog telefona, putem našeg sajta ili kroz SMS poruke.
     
    Usluga namenjena isključivo studentima može se platiti gotovinom ili karticom, a trajaće do 30.11.2012. godine. Više informacija o DHL Express usluzi za studente, svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 011/310-55-00.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE