Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ytong na Sajmu građevinarstva predstavlja porodičnu niskoenergetsku kuću

    Svi posetioci Sajma građevinarstva u Beogradu od 24. do 28. aprila imaće jedinstvenu priliku da se na štandu kompanije Xella Srbija na kratko „usele“ u Ytong porodičnu niskoenergetsku kuću. Na ovogodišnjoj manifestaciji biće predstavljen demo model jedine gotove zidane kuće na Sajmu od 40m2 kompletno napravljen od Ytong termoblokova. Dodatnu specifičnost Ytong niskoenergetske kuće predstavljaju solarni kolektori.
     
    Svi zainteresovani posetioci će od predstavnika kompanije Xella Srbija besplatno dobiti savete i predloge u vezi sa gradnjom i moći da se uvere u prednosti objekta napravljenog od Ytong zidnog građevinskog materijala.
     
    Jednostavna i precizna obrada, kao i ugradnja Ytong termobloka, štedi novac, povećava kvalitet i omogućava 2,5 puta bržu gradnju od klasične. Vreme izgradnje objekta sa Ytong zidovima, od temelja do useljenja traje 35-40 dana. Prilikom gradnje Ytongom-om štedi se dvostruko jer nije potrebna dodatna toplotna izolacija, a troškovi grejanja i hlađenja objekta su niži i do 50% u odnosu na objekte građene klasičnim materijalima.
     
    Ytong sistem gradnje podrazumeva univerzalan i masivan ekološki materijal od prirodnih sirovina, koji je odličan zvučni izolator, otporan na zemljotrese i ne gori u slučaju požara.
     
    Kompanija Xella Srbija će na Sajmu predstaviti celokupnu ponudu Ytong materijala koja obuhvata jedinstveni Ytong sistem gradnje, novi termoblok PLUS, koji jedini na tržištu zadovoljava novi Pravilnik o energetskoj efikasnosti zgrada.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE