Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Održana premijera „Sumnjivog lica“ u JDP-u

    U Jugoslovenskom dramskom pozorištu večeras je premijerno izvedena komedija Branislava Nušića „Sumnjivo lice“ u režiji Jagoša Markovića.

    Predstava je izazvala veliko interesovanje gledalaca, a u prepunoj sali bili su predsednički kandidat, lider Demokratske stranke Boris Tadić, ministar kulture Predrag Marković, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i mnoge druge ličnosti javnog i kulturnog života.

    Sudeći po glasnom i čestom smehu tokom celog komada, JDP je dobio predstavu koju će voleti široka publika.
    Na kraju je dugim aplauzom pozdravljen ceo ansambl na čelu sa Nebojšom Glogovcem u ulozi kapetana Jerotija Pantića. Glumci su izveli na scenu i reditelja Markovića koji se poklonio zajedno sa njima.

    Niz razigranih kreacija ostvarili su Jelisaveta Sablić, Dragan Mićanović, Radovan Vujović, Bojan Dimitrijević, Vlasta Velisavljević, Nebojša Milovanović, Janoš Tot, Božidar Zuber, Lana Karaklajić i Aleksandar Radojičić.

    Popularni Nušićev komad i u ovoj novoj verziji, trećoj u istoriji JDP-a, delovao je aktuelno, sa likovima i situacijama prepoznatljivim iz svakodnevnog života, uz satirične opaske na račun vlasti i našeg mentaliteta.

    Bogatu scenografiju kreirao je reditelj Marković, kostime Stefan Savković, a za specijalne efekte zaduženi su Milan Alavanja i Miroslav Vučković.Predstava će posle premijere imati u ovom mesecu još pet izvođenja na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE