Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Završena rekonstrukcija i dogradnja Doma zdravlja u Valjevu

    Dogradnja i rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja u Valjevu, završena je posle osam godina, i to je sada jedna od najmodernijih ustanova u Srbiji, receno je na danas održanoj svečanosti

    Za dogradnju i rekonstrukciju sredstva su obezbedili Ministarstvo za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja, u okviru programa podrške građevinskoj industriji, i Grad Valjevo, u iznosu većem od 10 miliona dinara.

    Na 525 kvadratnih metara rekonstruisanog i više od 700 kvadratnih metara novog prostora, sada su smeštene sve službe Doma zdravlja, čime su građani Valjeva dobili bolje uslove za lečenje.

    Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije dr Vladan Jovanović obećao je da Valjevo može i dalje računati na sredstva podrške, jer racionalno i uspešno koristi dobijena sredstva.

    Zamenik gradonačelnika Valjeva Stanko Terzić rekao je da je u Valjevu iz sredstava podrške građevinskoj industriji do sada uloženo više od 40 miliona dinara i da je grad spremio nove projekte vredne više od 400 miliona dinara, koje bi trebalo realizovati u narednom periodu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE