Vrnjački festival zdravlja 7. aprila

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vrnjački festival zdravlja 7. aprila

  Vrnjački festival zdravlja “Natura sanat Fest” biće održan 7. i 8. aprila u Vrnjačkoj Banji, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).
   
  Povodom održavanja tog festivala sutra će u prostorijama TOB-a biti održana konferencija za novinare. 

  Festival se održava u Vrnjačkoj Banji, kao sedištu zdravstvenog turizma Srbije, gde više od 140 godina postoji organizovano lečenje,a ta manifestacija će biti organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije. 

  Natura sanat Fest počinje na Svetski dan zdravlja, sa ciljem da promoviše univerzalne vrednosti zdravog načina života i stalnu preventivnu kontrolu i negu tela uz primenu prirodnih i balneološko-medicinskih tretmana. 

  Skup će okupiti predstavnike zdravstvene i farmaceutske struke, homeopatske i fitoterapeutske kuće, naučne ustanove članice Udruženja banja i klimatskih mesta Srbije, sportske organizacije, proizvođače zdrave hrane, nutricioniste i predstavnike medija. 

  U okviru Vrnjačkog Festivala zdravlja Natura sanat fest prvi put će se održati Vrnjački Forum Zdravlja – Otvoreni dijalog na temu: Zdrav život -između zvaničnih i alternativnih metoda lečenja.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE