Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vrnjački festival zdravlja 7. aprila

    Vrnjački festival zdravlja „Natura sanat Fest“ biće održan 7. i 8. aprila u Vrnjačkoj Banji, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).
     
    Povodom održavanja tog festivala sutra će u prostorijama TOB-a biti održana konferencija za novinare. 

    Festival se održava u Vrnjačkoj Banji, kao sedištu zdravstvenog turizma Srbije, gde više od 140 godina postoji organizovano lečenje,a ta manifestacija će biti organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije. 

    Natura sanat Fest počinje na Svetski dan zdravlja, sa ciljem da promoviše univerzalne vrednosti zdravog načina života i stalnu preventivnu kontrolu i negu tela uz primenu prirodnih i balneološko-medicinskih tretmana. 

    Skup će okupiti predstavnike zdravstvene i farmaceutske struke, homeopatske i fitoterapeutske kuće, naučne ustanove članice Udruženja banja i klimatskih mesta Srbije, sportske organizacije, proizvođače zdrave hrane, nutricioniste i predstavnike medija. 

    U okviru Vrnjačkog Festivala zdravlja Natura sanat fest prvi put će se održati Vrnjački Forum Zdravlja – Otvoreni dijalog na temu: Zdrav život -između zvaničnih i alternativnih metoda lečenja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE