Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beogradskim trudnicama na raspolaganju prvo privatno porodilište

    Beograđanke koje žele poseban tretman na porođaju i uslove poput onih u najsavremenijim bolnicama u Evropi, imaju odnedavno mogućnost da bebu donesu na svet i u privatnom porodilištu. Posle „Plave poliklinike“ u Sarajevu i Tuzli i „Podobnika“ u Zagrebu i srpska prestonica je dobila savremeno opremljeno porodilište, čiji rad ne finansira država.
     
    Posle 22 godine od osnivanja, Specijalna ginekološka bolnica „Jevremova“ upotpunila je ponudu svojih usluga otvaranjem porodilišta. U poslednjih šest meseci ovde je rođeno šest beba, tri devojčice i trojica dečaka, a ovih dana lekari i babice očekuju i prve blizance.
     
    U privatnom porodilištu nude iste usluge kao i u državnim ustanovama, poput prirodnog porođaja i carskog reza, mogućnosti prisustva oca tokom rađanja deteta, bebi frendli program da beba bude stalno uz majku… Kažu, međutim, da se buduće mame odlučuju za ovu zdravstvenu ustanovu zbog mnogih pogodnosti koje nude.
     
    Od trenutka kada dođu na kliniku i odluče da će se ovde poroditi imaju svu pažnju lekara, individualne psiho-fizičke pripreme trudnica, mogu da izaberu koji će ih lekar poroditi, a ekipa za porođaj, ginekolozi akušeri, anesteziolozi, neonatolog, pedijatar i tim sestara, je u pripravnosti bez obzira na to da li će beba „odlučiti“ da na svet dođe usred noći ili u redovnoj smeni.


    Ekstra usluge, naravno, imaju i svoju cenu. Ona je slična kao i u porodilištima u regionu. Za posebnu pažnju u lagodnost, ako je porođaj prirodnim putem u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu potrebno je izdvojiti oko 3.000 evra. Carski rez je od 4.300 do 5.000 evra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE