Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Niš dobija novi bioskop i festival

    „Kupina bioskop“, novi multipleks bioskop u Nišu, počeće sa radom 27. februara, a dan kasnije u tom gradu biće otvoren prvi filmski festival „Kupina fest“.
     
    Ove informacije saopštene su 22. februara prilikom potpisivanja trojnog sporazuma o saradnji Kupina filma, Niškog kulturnog centra i regionalne Privredne komore (RPK).
     
    „Na ceremoniji otvaranja želimo da prikažemo celu multifunkcionalnost prostora tako da ćemo gostima i medijima prikazati sve vrste programa za koje je namenjen ovaj prostor“, rekla je za „Južne vesti“ Vesna Lazić, menadžerka za odnose sa javnošću „Kupina bioskopa“.
     
    Ceremonija otvaranja počinje 27. februara u 19:30h performansom „Teatra pokreta“ Adrijane Vukić i Mladena Milojkovića. Zatim su planirani nastupi solo pevanja Jovane Miladinović sa Fakulteta umetnosti i akapela kvarteta „Forte“.
     
    Posle muzičkog programa, u 20h gostima će biti prikazan film „Život je čudo“ Emira Kusturice, a organizatori nakon toga najavljuju koktel u „Kupina klubu“ gde će biti postavljena izložba starih plakata u saradnji sa „Free net world“ festivalom kratkih filmova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE