Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Aukcijska prodaja odeće i nakita Vitni Hjuston u martu

    Haljine i nakit koje je nosila nedavno preminula pop pevačica Vitni Hjuston biće na aukcijskoj prodaji krajem marta u kući Džulijen, saopšteno je danas u Los Anđelesu.
     
    Ta kuća je navela da će na aukciji biti, između ostalog, jedna njena crna haljina od velura ukrašena srebrnom mašnom. Ta haljina je procenjena na između 1.000 i 2.000 dolara. Na prodaji će biti i minđuše koje je nosila u filmu „Telohranitelj“ s Kevinom Kostnerom.
     
    Biće tu još raznih predmeta i nakita koje je Vitni Hjuston nosila na sceni, dodaje se u saopštenju. Na groblju u Nju Džersiju juče je na kratkoj privatnoj ceremoniji sahranjena pop pevačica Vitni Hjuston, pošto su se dan ranije na komemorativnom skupu od nje oprostili članovi njene porodice, kolege, prijatelji i poštovaoci.
     
    Obožavaoci Hjustonove i posmatrači okupili su se na nekoliko mesta duž rute kojom je prošla kolona s kovčegom preminule pevačice, od mrtvačnice u Njuarku do groblja Fervju, oko 30 kilometara od Vestfilda, gde je Vitni Hjuston sahranjena pored svog oca koji je umro 2003.
     
    Hjustonova je preminula prošle sedmice u 48 godini. Pronađena je u kadi u hotelu na Beverli Hilsu, veče uoči nastupa na dodeli Gremi nagrada. Na gotovo četvoročasovnom komemorativnom skupu u subotu u baptističkoj crkvi Nju houp u Njuarku, među poznatima koji su došli da odaju poslednju počast Hjustonovoj, bili su Kevin Kostner, Opra Vinfri, Meri Džej Blajdž, Maraja Keri, Spajk Li i drugi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE