Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U aprilu kraj Doktor Hausa. Hju Lori hoće kući

    Nakon osam godina i 175 epizoda popularna serija o neobičnom doktoru Gregoriju Hausu, kojeg igra britanski glumac Hju Lori, završava s emitovanjem u SAD u aprilu ove godine.
     
    Producenti su potvrdili kako nakon osam sezona prekidaju snimanje i više neće biti novih nastavaka.
     
    „Nakon dugog razmišljanja doneli smo odluku kako će osma sezona biti i poslednja. Odluka o prekidu ove serije je bila bolna, ali Haus je uvek bio zagonetno biće i možda je bolje da nestane pre nego što muzika prestane svirati,“ objavili su izvršni producenti Dejvid Šor, Kejti Džejkobs i Lori.
     
    Hju Lori često je tokom snimanja isticao kako bi voleo da serija što pre završi jer mu nedostaje porodica koja živi u Velikoj Britaniji. Lori, poznat i po ulozi u Crnoj Guji, radi ove uloge morao se iz Londona gde mu živi porodica, preseliti u LA.
     
    Serija Doktor Haus je prvi put emitovana 16. novembra 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u SAD. Emitovana je u ukupno 66 zemalja sveta. Tokom sezone 2007/08., Dr. Haus je bila najgledanija serija u SAD-u i treća najgledanija emisija uopšte iza Američkog Idola i Plesa sa zvezdama. Serija je četiri puta nominovana za Emi za najbolju dramu, ali nijednom ga nije dobila, Lori je 2006. i 2007. dobio Zlatni globus i Nagradu ceha filmskih glumaca 2007. za najbolju glavnu mušku ulogu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE