Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tenis snižava cene goriva u Nišu

    Za vreme trajanja teniskog meča Srbija – Švedska od 10. do 12. februara na benzinskim stanicama NIS Petrola u Nišu biće snižene cene goriva za pet odsto.


    Ovom akcijom pod nazivom „Happy Davis day“ obuhvaćene su gradske benzinske stanice – Nais, Niš 1, Niš autoput, Mediana, Ledena stena, Fontana, Đačko ostrvo, Durlan i Ratko Pavlović.

    Kao generalni sponzor Dejvis kup teniske reprezentacije, Naftna industrija Srbije (NIS) je saopštila da popust važi za sve vrste goriva – BMB 95, evro premijum, D2, evrodizel i autogas.

    Od 13.februara na ovim objektima važiće već poznata akcija Happy hour, koja potrošačima omogućava popust od tri odsto u odredjenim, unapred definisanim terminima.

    Kompanija NIS već treću godinu za redom podržava najbolje tenisere Srbije koji se takmiče u najprestižnijem svetskom ekipnom teniskom takmičenju.

    Kao društveno odgovorna kompanija, sniženjem cena goriva za vreme trajanja ove sportske manifestacije, NIS je ujedno želeo da izađe u susret potrošačima i ljubiteljima tenisa i omogući da što više zainteresovanih pruži direktnu podršku našem timu, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE