Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Balašević je naj- Novosađanin

    Prema rezultatima istraživanja agencije Skan, kantautor Đorđe Balašević je najuspešniji Novosađanin i u 2011. godini, a odmah iza njega po popularnosti su političar Bojan Pajtić i privrednik Miodrag Kostić.
     
    Najuspešniji političar je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, drugi je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, a treći predsednik LSV Nenad Čanak.
     
    Osim što je naj-Novosađanin, Balašević je u ovoj tradicionalnoj anketi i najuspešniji umetnik. Na drugom i trećem mestu su Nataša Bekvalac i Mira Banjac.
     
    – Najvažniji događaj u gradu, i ovoga puta, bez konkurencije je muzički festival „Egzit“ – istakla je direktorka Skan agencije, Milka Puzigaća u utorak na konferenciji za novinare u SPC „Vojvodina“. – Na drugom mestu, kao najuspešniju manifestaciju sugrađani su proglasili Sajam poljoprivrede, dok je treći Festival uličnih svirača.
     
    Najuspešniji sportista je odbojkaš Andrija Gerić, a slede ga fudbaler Gojko Kačar i atletičarka Ivana Španović. Fudbalski klub Vojvodina, OK Vojvodina i KK Vojvodina našli su se na listi najuspešnijih sportskih klubova.
     
    Naj-privrednici su: Petar Matijević (IM „Matijević“), Miodrag Kostić (MK Grupa) i Vojislav Gajić („Aleksandar“ DOO).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE