Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Saradnja Eurobank EFG i MoneyGrama

    Eurobank EFG otpočela je saradnju sa liderom u oblasti međunarodnog transfera novca, kompanijom MoneyGram, što će građanima omogućiti da prime novac brzo, efikasno, pouzdano i po pristupačnim cenama.
     
    Eurobank EFG i MoneyGram dele zajedničku posvećenost ka pružanju izuzetno kvalitetnih usluga u oblasti finansija. Prednosti za korisnike  MoneyGram-a su mnogobrojne i podrazumevaju primanje novca iz bilo kog dela sveta u svakoj ekspozitori Eurobank EFG u Srbiji, transfer je besplatan za primaoca, dok sve troškove plaća pošiljalac. Takođe, korisnici MoneyGram-a, ne moraju biti klijenti banke, a sama procedura je veoma efikasna, jednostavna i brza.
     
    –     Saradnja Eurobank EFG i MoneyGram-a biće od velike koristi građanima Srbije, pre svega jer priliv novca iz inostranstva na domaće tržište tokom godine iznosi i do nekoliko milijardi evra. Eurobank EFG, je prepoznala te potrebe i kroz partnerstvo sa MoneyGram-om sigurno će doneti olakšanje građanima koji tokom novogodišnjih praznika očekuju sredstva iz inostranstva, te zato sa velikim zadovoljstvom otpočinjemo ovu saradnju – izjavila je Aleksandra Bursać, rukovodilac poslovne mreže Eurobank EFG.
     
    MoneyGram je globalni lider u pružanju usluge brzog transfera novca, koji sarađuje sa pažljivo odabranim agentima na više od 256.000 lokacija u preko 192 zemlje  širom sveta. Kao jednostavan i brz sistem elektronskog transfera novca, MoneyGram ne iziskuje popunjavanje obrazaca, dok su podaci korisnika uvek sigurni. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE