Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Putevi Srbije“: U toku radovi na sektoru Jug koridora 10

    Preduzeće „Putevi Srbije“ demantovalo je danas da se ne radi na izgradnji deonice autoputa na koridoru 10 od Donjeg Neradovca do Srpske kuće, ističući da je 28. novembra na gradilištu bilo angažovano 110 radnika i 50 mašina.

    U saopštenju se precizira da su juče radnici na deonici Donji Neradovac – Srpska kuća radili na postavljanju šipova i betoniranju temelja za mostove, uz napomenu da se na toj deonici nalazi ukupno 16 mostova.

    Prema navodima „Puteva Srbije“, radovi su u toku i na pripremi za izgradnju petlje „Bujanovac“, kao i na uređenju obilaznih saobraćajnica.

    Istovremeno se obavljaju i istraživački, zaštitni arheološki, radovi na devet istorijskih lokaliteta, na čemu je angažovano oko 80 stručnjaka i 200 radnika, navodi se u saopštenju državnog preduzeća „Putevi Srbije“.

    Dopisnik agencije Beta juče je javio da na deonici Koridora 10, od Donjeg Neradovca do Srpske kuće u Opštini Vranje od 26. januara, kada su zvanično započeli radovi, nije postavljen ni jedan metar asfalta. Kako je naveo Betin izveštač, svi koji prolaze autoputem od Vranja prema Bujanovcu mogu videti da na toj deonici na Sektoru „Jug“ nema ni građevinskih mašina.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE