Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinju Dani Vranja u Briselu

    U Evropskom parlamentu danas počinje konferencija „Dani Vranja u Briselu“ tokom koje će biti predstavljeni razvojni potencijali ovog grada.

    Trodnevna konferencija će se održati u Evropskom parlamentu u organizaciji Federacije gradova i regiona jugoistočne Evrope za zaštitu životne sredine (SEEFED), saopšteno je na sajtu grada Vranja.

    Gradski sajt saopštava da će na prezentaciji Vranja pod nazivom „Grad Vranje, kao promoter regionalne saradnje“, govoriti gradonačelnik Miroljub Stojčić i njegov pomoćnik ža ekologiju Srđan Vasiljević.

    Tema Stojčićevog izlaganja je „Razvojni potencijali i vizija grada Vranja“, a Vasiljevićevog „Vranjske eko inicijative“.

    „Očekujem niz važnih susreta sa najvišim zvaničnicima Evropske komisije i Evropskog parlamenta, a veoma je izvestan susret naše delegacije sa Jelkom Kacinom, izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju“, izjavio je Vasiljević pre polaska u Brisel.

    On je takođe rekao da je planiran susret delegacije grada Vranja sa Ketrin Ešton, visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost.

    Pored gradonačelnika Stojčića i njegovog pomoćnika Vasiljevića, u radu konferencije u Briselu učestvovaće Srđan Stanković, gradski menadžer za energetsku efikasnost

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE