Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uskoro se otvara najsavremeniji Centar za vantelesnu oplodnju

    U BiH se uskoro otvara savremeni centar za vantelesnu oplodnju i tretiranje reproduktivnog zdravlja (BAHCECI BIH IVF CENTAR). To će ujedno biti prvi ovakav Centar u regionu.
     
    Centar osniva jedna od najuspešnijih zdravstvenih ustanova za IVF (in vitro) i reproduktivno zdravlje u Evropi i svetu trenutno, BAHÇECi SAÄžILIK HiZMETLERi iz Istanbula.

    I pre zvaničnog otvaranja Centra u BiH, lekari sa ove prestižne medicinske ustanove povremeno dolaze u BiH i do sada su organizovali nekoliko besplatnih pregleda za sve zainteresovane bračne parove koji imaju probleme sa dobijanjem potomstva, pa će tako ponovo boraviti u BiH 25. i 26.11.2011. godine.

    Bahçeci Grupacija nudi vrhunske usluge i referentni centar je u toj grani medicinske industrije. Postoji od 1996. godine pod upravom prof.dr. Mustafe Bahçecija.

    Uspeh ove prestižne medicinske ustanove se ogleda u tome što je do sada asistirala u rađanju preko 15 000 “beba iz epruvete“

    U novembru 2010. godine otvoren je savremeni Fulya IVF Centar u Istanbulu. 150 visoko stručnih kadrova, 25 lekara specijalista zajedno sa najmodernijom tehnologijom, usredsređeno je na pružanje vrhunskih usluga i ostvarivanje uspešnih rezultata u svom radu. Sve usluge i rad celokupnog osoblja imaju jedan zajednički cilj, da ostvare zadovoljstvo svojih pacijenata.

    Sistem EmbryoScope (Dinamički Embrio Monitoring) u Turskoj je prvi put korišćen u Bahçeci Zdravlje Grupaciji u Fulya IVF centru. Ovaj sistem je započeo novu eru na polju tretmana in vitro fertilizacije (IVF). EmbryoScope se koristi za poboljšanje odabira embriona i fetusa kako bi se poboljšao algoritam evaluacije tokom IVF postupaka. To osigurava veću verovatnoću izbora zdravih embriona i povećava stopu uspeha s ograničenim brojem embriona, s tehnologijom koja omogućuje kontinuirano praćenje u svim fazama. Uprkos velikoj potražnji, ovaj sistem se koristi tek odnedavno i to samo u najprestižnijim IVF centrima u svetu.

    Vizija ove uspešne medicinske ustanove je da postane vodeća institucija na području reproduktivnog zdravlja.

    Centar u BiH će biti opremljen najsavremenijom tehnologijom i pružaće usluge od strane osoblja koje već radi u ovoj medicinskoj ustanovi. Upravnik Bahceci BiH IVF Centra biće dr. Enver Ali Kurt specijalista opstetričar ginekolog i specijalista za infertilitet. U centru usluge će pružati i poznati urolog dr. Emre BakırcıoÄŸlu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE