Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Putinov privatni život: Ženskaroš koji tuče ženu

    Nemačka tajna služba ’80-tih godina sastavila dosije o Vladimiru Putinu kada je kao agent KGB-a boravio u Dresdenu, po kom je on ženskaroš koji tuče ženu.
     


     
    Kako piše mostarski portal Dnevnik, a prenosi B92, prema izveštaju koji je sastavio BND, Putin je u Dresdenu imao nekoliko afera s raznim ženama.

    Dosije koji je trenutno u posedu jednog nemačkog magazina govori i o njegovom odnosu prema supruzi Ljudmili. Navodno se jedna nemačka agentkinja sprijateljila s Putinovom suprugom koja joj je „otvorila srce“ po pitanju braka. Putinova supruga je navodno rekla toj agentkinji da je njen suprug sklon nasilju, i da ju je čak i udario. Ona je, takođe, bila svesna da je Putin imao ljubavnice.

    Inače, ovaj dosije prvobitno je otkrio Erih Šmit Enbom, ekspert BND-a i autor nekoliko knjiga o nemačkoj obaveštajnoj agenciji.

    „Ovaj dosije samo podgrejava glasine koje su se nekada mogle čuti, a to je da je Putin napustio Istočnu Nemačku u proleće 1990. godine, te da je u Dresdenu ostavio i vanbračno dete koje je rodila jedna od njegovih ljubavnica“, prenosi nemački list „Bild“.

    Međutim, u javnosti gospođa Putin otvoreno hvali svog supruga. Jednom prilikom se čak i našalila, rekavši: „Bar me ne tuče.“ Da njihov brak nije idiličan, svedoči i to da se Putin svojevremeno poverio bliskom prijatelju, rekavši: „Onaj ko s Ljudmilom izdrži tri nedelje zaslužuje spomenik.“

    Putinov portparol nije hteo da komentariše pisanje nemačkih medija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE