Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Snimiće se dokumentac o okupljanju Stone Roses

    Ponovno okupljanje sastava “The Stone Roses” privuklo je veliku pažnju fanova, a najavljeno je i snimanje filma o povratku na scenu kultnog mančesterskog benda.
     

     
    Režiser Šejn Medouz je na svom sajtu potvrdio da će dokumentovati povratak Ijana Brauna i ekipe. „Pošto je primećeno da sam snimao njihovu povratničku konferenciju za medije, mogu da potvrdim da ću, čim završim trenutni projekat, snimiti dokumentarac o bendu,“ naveo je Medouz ističući da mora da snimi film o svom “najomiljenijem bendu na svetu”.

     

     
    Nakon što je 150.000 karata za koncert u Mančesterskom Hitom parku 29. i 30. juna rasprodato za manje od sat vremena, grupa “The Stone Roses” obećala je još jedan koncert na istom mestu, 1. jula, a karte za treći šou rasprodate su za 14 minuta.
     
    Kako je za BizLife nedavno rekao Dušan Kovačević, osnivač EXIT festivala, ostaje nam da se nadamo da će britanski sastav sledeće godine gostovati i kod nas. „Stone Roses je jedno od atraktivnih imena koja su nam uvek zanimljiva, a koji će od brojnih letnjih festivala uspeti da ih predstavi kao svoje goste – videćemo. Mi ćemo se svakako potruditi“, istakao je organizator Exita.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE