Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi festival zdravlja u Nišu

    Grad Niš je pokrovitelj prvog Festivala zdravlja u našem gradu, koji će se održati 21. i 22. oktobra u Domu Vojske, u organizaciji udruženja „Lekar info“.
     
    Smatramo da je, pored svega čime se Grad Niš bavi, bitna i promocija zdravlja i briga o zdravstvenom stanju naših sugrađana. Grad Niš ovim pitanjima bavi se kroz svoje redovne aktivnosti, ali svako približavanje zdravstvenih usluga našim građanima u nekim drugačijim uslovima Grad Niš podržava.

    Podržali smo organizatore Festivala zdravlja i nadam se da je ovo samo početak dobre saradnje, rekao je član Gradskog veća Miomir Ranđelović.

    Festival zdravlja počeće u petak, 21. oktobra u 10 časova, predstavljanjem izlagača. Tokom ove dvodnevne manifestacije građani će moći da dobiju besplatne lekarske preglede, izmere krvni pritisak, indeks telesne mase i da dobiju ličnu dijetu, izmere gustinu koštane srži, nivo šećera u krvi i urade mnoge druge preglede i dobiju savete stručnjaka.

    Drugog dana festivala predviđen je „dečji kutak“, na kome će se najmlađima predstaviti važnost fizičke aktivnosti, a zatim će se održati niz predavanja iz različitih oblasti medicine.

    Na prvom niškom Festivalu zdravlja učestvovaće i sve službe Doma zdravlja koje se bave prevencijom bolesti i promocijom zdravlja:
    Centar za preventivne zdravstvene usluge, Savetovalište za mlade, Savetovalište za dijetalnu ishranu i Dečja preventivna stomatologija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE