Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Postavljeno devet v.d. direktora

    Skupština grada Novi Sad imenovala je na sednici devet vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećima.

    Miloš Egić iz Srpske napredne stranke novi je direktor Gradskog zelenila on je proteklih godina bio načelnik Uprave za urbanizam, a deset godina vodio je i piceriju.

    Dušan Radojičić iz SNS je v.d. direktor Puta, a kolega iz njegove partije Nenad Barac vodiće Informatiku. Skupština je na mesto v.d. direktora Spensa postavila Milana Jarića iz Socijaldemokratske partije Srbije, koji je do 2012. bio član DS.

    Dušan Bajić iz Lige socijaldemokrata Vojvodine novi je direktor JKP Tržnice, a njegov stranački kolega Gvozden Perković postavljen je na čelo JKP Vodovod i kanalizacija.

    Ligašica Nada Ilić izabrana je za direktorku Apotekarske ustanove. Na mesto v.d. direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture imenovan je Siniša Jokić, dugogodišnji kustos Muzeja grada. Goran Zarić iz Srpskog pokreta obnove sa mesta direktora JKP Stan prešao je na mesto prvog čoveka Stambene agencije.

    Skupština je usvojila i ostavku direktora Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Mirka Šipovca i potvrdila novi mandat Laslu Silađiju direktoru Ustanove za izradu tapiserija Atelje 61.

    Izvor: Blic

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE