Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života Wellfi u Beogradu

    Organizatori prvog nacionalnog Sajma fitnesa, velnesa i zdravog života (WELLFIT) koji će se održati 17. i 18. septembra ove godine u Belexpocentru u Beogradu, predviđaju da će više od stotinu predstavnika vrhunskih fitnes, velnes i spa centara iz svih delova Srbije pojaviti na ovom sajmu.
     
    Očekuju i srpske top instruktore, proizvođače opreme za fitness i bodybuilding trening, uvoznike i distributere dijetalnih proizvoda u ishrani, gradske institucije, web sajtove i medije. Svi će imati priliku da predstave svoje proizvode i približe posetiocima ponudu za novu fitnes sezonu.


    U sklopu događanja na Sajmu fitnesa i velnesa u Beogradu, održaće se manifestacija „Zvezde fitnesa“ sa najuticajnijim fitnes klubovima i instruktorima koji će predstaviti svoje autorske programe za novu fitnes sezonu.

    Uz „Zvezde fitnesa“, održaće se i manifestacija „Perfect Match“. Posetioci će uz malu pomoć sedme sile birati takozvani „Perfect Match“, to jest idealni fitnes i velnes centar uz idealne ponuđene programe za vežbanje. „Perfect Match“ je manifestacija kojom želimo podići kvalitet fitnes i velnes centara, kao i njihove konzumacije. 

    Sajam će se održati u Belexpocentru 17. i 18. septembra. Ulaz je slobodan.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE