Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preminuo glumac Klif Robertson

    Holivudski glumac Klif Robertson koji je igrao Džona Kenedija u ostvarenju „PT-109“ i dobitnik prestižne nagrade „Oskar“, preminuo je juče u svojoj osamdesetosmoj godini.


    Sekretarica preminulog Oskarovca rekla je kako je glumac umro juče na Long Ajlendu, prirodnom smrću, samo dan nakon njegovog osamdesetosmog rođendana.
     
    Među poslednjim ulogama bila je uloga ujka Bena u filmovima o Spajdermenu, a veliki publicitet privukao je svojim drugim brakom sa glumicom Dinom Meril koja je jedna od najbogatijih žena sveta.
     
    Njegova ćerka Stefani Saunders opisala ga je kao „voljenog i brižnog oca, časnog čoveka posvećenog svojim prijateljima i profesiji“.
     
    – Stajao je uz svoju porodicu i prijatelje, kao i kolege kroz dobra i loša vremena. Uneo je promenu u naše živote i učinio ih boljim mestom. Užasno će nam nedostajati – rekla je ćerka preminulog glumca.
     
    U svojoj dugoj karijeri koja je počela 1943. godine Robertson je igrao u oko 60 filmova, uključujući „Bitka za Midvej“, „Tri dana Kondora“ (1975), „Jedna nedelja u Njujorku“ (1963) i „Čarli“ za koji je dobio Oskara, gde je igrao mentalno hendikepiranog čoveka koji se podvrgava medicinskom eksperimentu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE