Tajna aromatičnog ukusa

Domaći kolači i torte omiljena su poslastica svih porodica, upravo zbog toga što je svaka od njih napravljena sa ljubavlju i kulinarskim umećem koje se prenosi sa kolena na koleno. Ipak svaki od tih kolača ima svoj prepoznatljivi ukus zahvaljujući malim tajnama. Još od davnina jedinstveni ukusi cimeta i ruma bili su sastavni deo najlepših domaćih torti i kolača. Kompanija Dr. Oetker je svoj široki asortiman proizvoda obogatila sa još dva nova dodatka za pripremu poslastica: Cimet šećer i Rum šećer.

Upotreba cimeta u ishrani je dobro poznata i najčešće se koristi kao dodatak kolačima i pekarskim proizvodima, ali se može dodati i u puding, kompot i razne džemove. Cimet šećer daje posebnu aromu i domaćim pitama od jabuka.

Rum šećer se takođe može koristiti kao dodatak kolačima umesto ruma i mogu ga bez problema konzumirati i deca jer ovaj proizvod ne sadrži alkohol već samo njegovu aromu.

Rum šećer i cimet šećer možete dodati još i u tople napitke kao što su  čaj i kafa.

Uz malo mašte i magije ukusa cimeta i ruma, svaka Vaša kreacija impresioniraće Vaše goste!

Izvor: PR

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium.rs | Copyright © 2025. bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE