Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vežbanje pod vedrim nebom hit rekreacija Beograđana

    U okviru akcije „Beograd diše punim plućima“ tokom naredna dva meseca žitelji mnogih naselja u prestonici dobiće mogućnost da u svom komšiluku „odrade“ trening, i to besplatno i na vazduhu

    Krajem ove nedelje žitelji Banovog brda moći će u parku u Požeškoj, preko puta Osnovne škole „Josif Pančić“, da odrade kompletan trening u potpuno novom fitnes centru pod vedrim nebom.  U okviru akcije „Beograd diše punim plućima“ tokom naredna dva meseca biće postavljeno 18 teretana na otvorenom širom glavnog grada.
     
    Da su se postojeći fitnes centri na otvorenom na Novom Beogradu, Savskom vencu, Adi Ciganliji i Vračaru odlično pokazali smatra pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Šapić, koji je u okviru akcije „Beograd diše punim plućima“ inicirao izgradnju ovakvih vežbališta u svim gradskim opštinama koje ih do sad nisu imale.

    Sugrađani iz raznih delova grada su nam se javljali sa željom da i oni dobiju neki prostor na kom će moći da vežbaju. Već krajem ove nedelje će u Požeškoj ulici na Banovom brdu, u parku preko puta Osnovne škole „Josif Pančić“, biti otvorena prva, a u naredna dva meseca radnici „Zelenila“ će postaviti ukupno 18 novih teretana na otvorenom. Biće ravnomerno raspoređene po celom gradu i, kao pravi fitnes centri, opremljene svim spravama koje su potrebne za kompletan trening, ističe Šapić.

    Igrališta za decu
    Tokom septembra i oktobra ekipe Javnog preduzeća „Zelenilo Beograd“ postaviće i moderne rekvizite za dečju rekreaciju na više od 100 lokacija širom grada.

    – Napravićemo 20 potpuno novih igrališta, poput onih u Tašmajdanskom parku. Biće urađene zasebne celine za decu do tri godine i za one starije, a deo sprava biće namenjen i mališanima sa posebnim potrebama – najavljuje generalni direktor „Zelenila“ Radovan Draškić.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE