Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SBB zona, internet van kuće

    Vodeći nacionalni operator širokopojasnog interneta i digitalne i analogne kablovske televizije, kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, objavila je danas proširenje svoje usluge interneta, kako bi dodatnim servisom zadovoljila sve  potrebe za internetom i mobilnošću svojih korisnika. Ovo proširenje usluge, bežični internet nazvan SBB Zona, mogu koristiti svi korisnici SBB flat postpaid interneta u Beogradu. Koristeći svoju postojeću internet pretplatu, oni će svoj internet moći da „iznesu“ i koriste i van kuće.
     
    Sa više od 60 pristupnih tačaka SBB Zone i više od 130 tačaka poznatih Hot Spotova ove kompanije, trenutno su pokrivene najfrekventnije lokacije u Beogradu, u Vrnjačkoj Banji, a do kraja leta biće pokriveni i Pančevo, Zrenjanin, Kragujevac, uz stalna proširenja u svim gradovima u Srbiji. SBB je, ovim investiranjem, proširio i poboljšao svoje usluge bazirane na širokopojasnom pristupu internetu, prateći kako potrebe kako svojih korisnika, tako i svetske trendove. 
     
    U užurbanom tempu života, korisnici su na mreži i van svojih domova, pristupajući elektronskoj pošti i društvenim mrežama. Zahvaljujući SBB Zoni, sada će imati sve manje mogućnosti da propuste važnu vest, ne podele svoje trenutno raspoloženje sa prijateljima na Facebooku ili Twitteru ili ne pevuše uz omiljenu muziku na YouTube-u. Jednostavno, SBB internet na koji su pretplaćeni, biće im uvek i svuda dostupan kroz bežičnu mrežu SBB Zone. 

    Kako se sve više sadržaja može naći na internetu, sve ukazuje na to da će doći do dramatičnog porasta broja gledalaca koji televizijske i mnoge druge sadržaje prate na mreži . Tako će i SBB do kraja godine pokrenuti i druge atraktivne usluge koje će biti korisnicima omogućene upravo putem interneta, uz pružanje omiljenih sadržaja na ekranima svih uređaja, bez obzira gde se nalaze.

    MOGUĆNOSTI KORIŠĆENJA SBB ZONE

    SBB Zonu mogu bez naknade koristiti  korisnici SBB flat postpaid interneta. Ovim SBB svojim korisnicima pruža jednostavan način da uvek budu „na vezi“ i u potpunosti iskoriste sve prednosti svog SBB interneta, bez obzira gde se nalaze. SBB Zoni se pristupa putem personalizovanog online portala, na svim uređajima, a na Android Marketu dostupna je i aplikacija koja će pomoći u pronalaženju pravog mesta za kvalitetno surfovanje i alarmirati korisniku da se nalazi u SBB Zoni.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE