Telenor internet park i na Tašmajdanu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Telenor internet park i na Tašmajdanu

  Deseti po redu u Beogradu, ali i prvi ove godine, Tašmajdanski park postao je Telenor internet park.
   
  Internet za sada funkcioniše samo u jednom delu, ali su iz Telenora obećali da će ceo park biti pokriven tokom sledeće nedelje, a građani će moći da besplatno koriste internet u ovom parku u naredne dve godine.

  Jedan od predstavnika gradske vlasti na današnjem zvaničnom otvaranju bila je i pomoćnik gradonačelnika Beograda, Tatjana Pašić, koja je rekla da je ponosna što je Beograd prvi po broju internet parkova među evroskim prestonicama i istakla da je njihova želja da građani mogu u svakom momentu povežu i pristupe neophodnim informacijama.

  Da je danas nemoguće zamisliti život bez interneta rekao je i Miroslav Čučković, član Gradskog veća, koji je rekao da “Telenor, zajedno sa gradskom upravom, nastoji da on bude dostupan svima.

  U Srbiji je do sada otvoreno 27 internet parkova, koji su, prema rečima Ane Krstić, jedan od najdražih društveno odgovornih projekata Telenora, koji će brinuti o opremi postavljenoj na Tašmajdanu, a gradske vlasti će obezbediti da park bude dobro osvetljen i uređen, rečeno je danas na otvaranju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE