Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Porto Montenegro“ otvara objekte u marini u Tivtu

    Porto Montenegro predstaviće u nedelju, 3. jula, nove stambene, maloprodajne i rekreativne sadržaje u marini u Tivtu. Korak napred u izgradnji nautičkog naselja napravljen je završetkom 2 nova rezidencijalna kompleksa: Zeta i Ozana, koje imaju ukupno 45 luksuznih stambenih jedinica koje je projektovao arhitektonski biro iz Londona ReardonSmith. Enterijeri su rad čuvenog dizajnera Tina Zervudachi-ja, a pejzažnu arhitekturu potpisuje Martin Lane Fox.

    U Porto Montenegru biće otvoreno i preko 20 novih radnji. Kroz njih će se na tržištu ovog dela Evrope predstaviti najpopularnijii evropski modni brendovi.

    Na koktelu koji će biti upriličen, biće predstavljen i upravo završen Lido Mar, 65m dugačak otvoren bazen, čiji je moderan dizajn osmislio priznati londonski arhitekta Richard Hywel Evans. Na bazenu se nalazi i 8m visoka skulptura 8 possibilities španskog umetnika Jaume Plensa.

    Porto Montenegro će predstaviti i Zbirku pomorskog nasleđa, koja će odati počast bogatoj pomorskoj tradiciji ovoj kraja i slavnoj istoriji remontnog zavoda Savo Kovačević. Muzejska zbirka će biti smeštena u staroj austrougarskoj pilani, autentičnom objektu s početka prošlog veka, koji je sačuvan i rekonstruisan za potrebe muzejske zbirke.

    Gostima će se na otvaranju obratiti glavni investitor u projektu Porto Montenegro Peter Munk i predsednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE