Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sutra niže cena goriva na benzinskim stanicama NIS

    Kompanija Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je da će sutra sprovesti celodnevnu akciju prodaje svih vrsta derivata nafte po ceni nižoj za 3 odsto.
     
    Sniženje cena svih naftnih derivata, pod nazivom „Happy day“, važiće na 223 benzinske stanice NIS-a u Srbiji, u periodu od 0 do 24 časa.
     
    Popust na evro premijum, BMB95, D2 i evro dizel važi za sva fizička lica bez obzira na sredstva plaćanja.
     
    Prema saopštenju, ovo sniženje motornog goriva samo je deo šire akcije pod nazivom „Happy hour“, koju NIS sprovodi za svoje potrošače i  u okviru koje je omogućen popust na sve vrste motornih goriva za tri odsto, i to u određenim vremenskim intervalima.
     
    Dnevno sniženje cena „Happy hour“ je na 223 benzinske stanice NIS u periodu od 11 do 12 časova, dok je od 22 do 06 časova noćno sniženje na 82 kompanijske pumpe.
     
    Ova akcija, koja je počela 20. juna i  traje do 7. jula, namenjena je svim fizičkim licima koja na benzinskim stanicama NIS kupuju evro premijum, BMB 95, D2 i evro dizel.
     
    Akcije „Happy hour“ i „Happy day“ su deo nove marketinške politike NIS koja je usmerena na uspostavljanje dugoročnih odnosa poverenja sa klijentima i poboljšanje kvaliteta usluga, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE