Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radovi u hali „Pionir“ od početka jula

    Radovi u hali „Pionir“ za potrebe Evropskog prvenstva u rukometu, za koje je grad izdvojio 30 miliona dinara, počeće početkom jula, istakao je gradski sekretar za sport i omladinu Aca Kovačević.

    On je precizirao da će sredstva biti upotrebljena za poboljšanje tehničkih uslova hale, koji prema pravilniku Evropske rukometne federacije (EHF) treba da se ispune do početka turnira.

    – Većina sredstava biće upotrebljena za rekonstrukciju svlačionica, kao i poboljšanje uslova za medije i posetioce, ali i niz drugih tehničkih stvari, koje će Beograd i Srbiju svrstati u dobre organiozatore prestižnog takmičenja – naveo je Kovačević, uz podsećanje da je tokom prošle godine u „Pioniru“ završena kompletna rekonstrukcija parketa.

    On je dodao da će svi ljubitelji rukometa u našoj zemlji biti u prilici da tokom januara naredne godine prate kvalifikacione utakmice u „Pioniru“, gde će igrati naša reprezentacija, dok će se završnica prvenstva održati u „Beogradskoj areni“.

    Radovi, prema njegovim rečima, treba da budu gotovi do septembra, kada se u hali „Pionir“ održava Evropsko seniorsko prvenstvo u odbojci za žene.

    – Beograd će u septembru organizovati još jedno veliko takmičenje, koje će biti dobar test i uvertira za rukometno prvenstvo – istakao je Kovačević.

    Evropsko prvenstvo u rukometu biće održano od 17. do 29. januara 2012. godine u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu, na kome će snage odmeriti 16 najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE