Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BiH: Otvoren Kongres gastroenterologa i hepatologa

    Investiranje u zdravstvo nikada nije skupo, jer je to ulaganje u kvalitetniji život građana, izjavio je sinoć u Sarajevu ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Ranko Škrbić, tokom svečanog otvaranja Četvrtog konresa Asocijacije gastroenterologa i hepatologa BiH sa međunarodnim učešćem.


    Obraćajući se učesnicima Četvrtog kongresa Asocijacije gastroenterologa i hepatologa BiH, te Prvog kongresa Udruženja za kliničku prehranu i Prvog kongresa Asocijacije gastroenteroloških medicinskih sestara i tehničara, Škrbić je sinoć rekao da ovakvi skupovi predstavljaju značajan iskorak u unapređenju medicinske struke.
     
    On je najavio da će u BiH u oktobru biti održana i konferencija ministara zdravlja jugoistočne Evrope.
     
    Federalni ministar zdravlja Rusmir Mesihović, koji je zvanično otvorio kongrese čiji je visoki pokrovitelj Predsedništvo BiH, rekao je da BiH nastoji da drži korak sa svetskim trendovima kada je reč o gastroenterološkoj dijagnostici i terapijama.
     
    On je naglasio i značaj daljeg stručnog osposobljavanja medicinskih sestara i tehničara za koje je održana radionica u okviru Kongresa.
     
    Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen poželeo je eminentnim učesnicima Kongresa uspešan rad.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE