Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gradovi i trgovi Mediterana u Kuli Nebojša

    Prva izložba u multifunkcionalnoj sali Kule Nebojše biće otvorena 25. maja, u organizaciji Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.
    Na izložbi će biti predstavljeno 30 radova tri generacije studenata master programa Arhitektonskog fakulteta, od 2007. do 2009. godine, koji su u vlastitoj istraživačkoj akciji osmislili temu i formulisali smernice za intervenciju na konkretnoj lokaciji, najavili su organizatori.

    U okviru projekta, za studente su organizovane radionice i boravak na lokalitetima koji su predmet njihovog rada – Skadarsko jezero, Budva i Bokokotorski zaliv, a nakon otvaranja izložbe u Kuli Nebojša će biti predstavljena i knjiga „Gradovi i trgovi Mediterana“, autora Vladana Đokića i Milice Milojević.

    Izložba će u Kuli Nebojši biti otvorena do 25. juna, a ova postavka ujedno je i prva izložba koja će biti prezentovana u nedovršenoj multifunkcionalnoj sali Kule Nebojše na Donjem gradu.

    „Sa ciljem konačnog uredjenja, projektom je predviđeno da se u sledećoj fazi završe radovi na multifunkcionalnoj sali koja je projektovana kao prostor za održavanje različitih programa iz oblasti kulture i organizovanje tribina i naučnih skupova“, navodi se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE