Večeras se zatvara Gazela, sutra uveče Pančevački most

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Večeras se zatvara Gazela, sutra uveče Pančevački most

  Polovina mosta “Gazela” u smeru od Šida ka Nišu biće zatvorena večeras u 22 sata do ponedeljka, 23. maja, u četiri sata, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

  “Gazela” će biti zatvorena zbog nastavka radova na sanaciji mosta, pa će se saobraćaj od Šida ka Nišu odvijati u krajnjoj levoj kolovoznoj traci u suprotnom smeru od Niša ka Šidu.

  Za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje sa “Gazele” iz smera Šida ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ka centru grada, pa se vozačima preporučuje da, ako idu u tom pravcu, koriste petlju Autokomadna.

  “Putevi Srbije” najavili su i da će Pančevački most biti zatvoren za saobraćaj u oba smera sutra od 22 časa do ranih jutarnjih sati u nedelju, 22. maja.

  Pančevački most biće zatvoren zbog čišćenja i pranja kolovoza u okviru redovnog održavanja mostova, a radovi koje izvodi JP “Putevi Srbije” biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, uz asistenciju saobraćajne policije.

  JP “Putevi Srbije” apeluje na vozače da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE