Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U obnovljenu benzinsku pumpu „Nestro petrola“ uloženo 750.000 eura

    U Gradišci je otvorena obnovljena benzinska pumpa „Nestro petrola“, u koju je uloženo 750.000 eura, a zapošljavaće 12 radnika.

    Generalni direktor „Nestro petrola“ Aleksandar Đakonov rekao je da u Republici Srpskoj ova kompanija ima 79 pumpi, a da je tokom prošle i ove godine obnovljeno 40 objekata. On kaže da „Nestro petrol“ poseduje još 10 pumpi u Federaciji BiH.

    „U toku je renoviranje pet, a u ovoj godini obnovićemo još dodatne četiri pumpe“, najavio je Đakonov, dodavši da je u planu i kupovina novih objekata u RS, od kojih će jedan biti na novoj deonici autoputa Banjaluka – Gradiška.

    Arie Livne, savetnik predsednika RS Milorada Dodika, rekao je da nema nikakve sumnje da otvaranje obnovljene pumpe ima veliki značaj za Gradišku i okolinu, istakavši da je još veći za Srpsku.

    „Reč je o saradnji sa Rusijom, koja je od ogromnog značaja, ne samo privrednog, već i političkog. Mislim da će se ta saradnja ubuduće razvijati. Ovo je samo jedan segment, ali vrlo važan za našu privredu“, rekao je Livne, obraćajući se zvanicama tokom otvaranja pumpe.

    Načelnik opštine Gradiška Nikola Kragulj izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je i ova lokalna zajednica učestvovala u kompletnom projektu privatizacije Naftne industrije.

    „Ovde je i ranije postojao objekat, ali ovako obnovljen, u novom ruhu i sa novim mogućnostima, veoma je bitan za Gradišku, koja je na graničnom prelazu sa Hrvatskom. To je najbolja promocija i Nestro petrola i ukupne naftne industrije“, rekao je Kragulj.

    On se zahvalio „Nestro petrolu“, koji je, kako je kazao, prepoznao značaj obnove benzinske pumpe za Gradišku.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE