Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Plaketa „Agrobiz lider“ dodeljena Neoplanti

    Priznanja „Agrobiz lider“, koja se tradicionalno dodeljuju za izuzetne rezultate, proizvode i naučna dostignuća, uručena su na 78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.
    U kategoriji velikih preduzeća zlatna plaketa „Agrobiz lider“ pripala je preduzeću „Neoplanta“, saopštili su organizatori iz Kluba privrednih novinara, Društva agrarnih ekonomista Srbije i regionalne Privredne komore Novog Sada.
    Dobitnici plakete „Agrobiz lider“ su i Institut za kukuruz Zemun polje za lidersku poziciju u proizvodnji sopstvenih hibrida kukuruza, Institut za voćarstvo Čačak za primenu inovativnih i naučnih metoda u razvoju voćarstva, „Hypo“ banka za kreditranje agrara i emisija „Brazde“ RTV Vojvodina.
    Statuete „Agrobiz lider“ dobili su „Vranić Farm“ iz Kaća u kategoriji srednjih preduzeća, Srednja Poljoprivredna škola Bač za obrazovanje mladih kadrova u poljoprivredi, kao i gazdinstvo „Tikvić“.
    Dobitnici statuete su i Požega proizvodnja rasad, „Ž Nagy Ret“ gazdinstvo, Poljoprivredno gazdinstvo Šivoljski Đorđe, Udruženje „Futoški kupus“, Vladimir Vozar za organsku proizvodnju, poljoprivrednik iz Loznice Milorad Trifunović, Udruženje građana Timacum Maius za doprinos razvoju seoskog turizma.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE